No niin, Nuuskulla takana 58 vuorokautta ja Nalalla 51. Eilen jo luulin että "päästään" synnyttämään kun lämmöt laski 37 asteeseen mutta höpö höpö, Nuusku vaan kiusas hermoheikkoa omistajaansa ;) ja lämmöt nousi takaisin 38 asteeseen.

Nyt odotellaan kuin kuumilla kivillä... Uskon että ennen vkonloppua pääsemme tosi toimiin mutta saa nähdä. Nuuskun jalkapallojoukkua kupisee ja temmeltää mahassa niin että liikkeet tuntuvat ja näkyvät tosi selkeästi.
Lenkillä Nuusku istahtelee vähän väliä alas ja liikkuu sitten kun haluaa, voi mennä muutama minuuttikin paikoillaan, Nala on tässä vaiheessa aika kypsä eikä malttaisi odottaa siksoa vaan jatkaa matkaa. Mutta elämä on :)

Nala läähättää sisällä ja "inisee" makoillessaan. Tämähän oli odotettavissa, neitihän on aina ollut erittäin dramaattinen, viimeisellä viikolla varmaan makaa vaan sängyllä selällään ja huutaa "minä kuolen, auttakaa" :)
Nalalla ei vielä pentujen liikkeet tunnu mutta maha kurnii hassusti kun kokeilee ja kuuntelee, aivan kuin vettä laskettaisiin läpi.

Mutta lisäilen kuvia kun alkaa tapahtumaan!!